Birøkter-året 2020

Vår fjerde sessong som birøktere går mot slutten..

Egentlig er det en god stund siden biene ble inn-vintra, da det ble gjort i oktober. Denne helgen fikk biene sin årlige Oxsalsyre medisin mot varroa midd`n. 

Alt i alt…har biåret 2020 vært helt OK. Bra med honning-utbytte, samtidig vanskelig med slynge jobben pga mye lynghonning (som gjør honningen veldig tykt-flytende). Vi fikk solgt ett par bifolk, men vi var også uheldige å mista ett bifolk. 

Den observange leser ser sikkert at det mangler en kube på krakken på bilde til venstre, og vi satser på at vi får en ny kube her neste sessongDronning produskjonen var heller ikke vellykka dette året, men vi hadde akkurat nok til eget bruk. 

Vi er også nå blitt fast medlem på Rekoringen på Steffensjordet, for salg av honning. Dessuten var det å hente svermer…rundt omkring i fredrikstad…blitt en ny spennende greie å lære seg. 

Nå er det bare å bruke vintern til å planlegge for sessongen 2021, og glede seg til april måned! Alltid mer å lære, og ting å bli bedre på. Takk til alle som handla honning fra oss i år, og håper vi sees neste år også!

Legg igjen en kommentar