Hjemmelaga pizza med honning

Dette burde alle prøve, en pizza med honning på!

Jeg fikk oppskriften fra en kompis, og ble litt skeptisk når jeg så navnet på alle de forskjellige ingrediensene..

 

  • Vanlig ferdig fersk pizzabunn fra butikken
  • Creme fraiche
  • Hvit geitost
  • Pinjekjerner
  • Masse flytende ukrystallisert honning fra Vikerstedt
  • Ruccola

Og tomatsaus?! Nei. Ingen tomatsaus. Creme fraichen erstatter tomatsausen, og oppå den legges den hvite geitosten som du har revet. Ja det ser veldig snobbete ut, og det blir veldig snobbete. Neste er pinjekjerner som strøs utover, og tilslutt før steking så er det bare å helle litt ukrystallisert honning over pizza´n! 13-14 min i ovnen….og etter ett minutt avkjøling legger jeg på ruccola salat over. Ferdig.

Så..hvordan smaker dette her? Helt fabelaktig…! Ifølge vår veldig kresne mat-tester, var dette helt innafor!! Og da tror jeg alle andre vil like det også..

Alle ingrediensene kjøpte jeg på Rema, utenom honningen såklart !

Legg igjen en kommentar